Skaffa träningskläderna som du älskar att träna i

Det är mycket roligare att träna i träningskläder som du verkligen trivs i. Kläder som både är snygga och bekväma. Helst utan sömmar som kan skava. Skaffa de rätta träningskläderna så blir det lättare att gå till gymmet, springa på crosstrainern hemma eller ge sig ut i elljusspåret för en joggingtur.

Skönaste träningskläderna

Att skaffa nya träningskläder är ett bra sätt att börja träna: med schyssta träningskläder blir du inspirerad bara genom att titta på dem. Satsa på träningskläder som är mjuka och verkligen följer kroppen. Ett par riktigt bra tights kan göra underverk för träningen; både innan och under själva övningarna. Som tjej måste du också ha en bra BH. Den måste hålla om bysten på rätt sätt utan att skava. Kolla svenska Aim’n som har träningskläder för tjejer av tjejer. De är utvecklade och designade av Tekla och Helen som lyckats skapa träningskollektioner för tjejer i alla storlekar och former.

Komfort och stil

Ett par riktigt bra träningskläder är sådana som du faktiskt inte bara har på dig under träningen, utan också vill ha på dig hemma när du myser. Du vill både ha komfort och stil i klassiska färger. Svart och cremebeige är färger som alltid fungerar, säsong efter säsong. Färger som är lätta att matcha med en färgglad mössa eller rosa skosnören.

Lyckas med dina personliga mål

När du har dina sportkläder är det dags att verkligen ta tag i nyårslöftet: bättre kondition, mer muskler, mer hälsa och energi och kanske några kilon mindre/mer. Vi har alla olika mål att uppnå för att må bra.

När du börjar att träna ska du utgå från din nuvarande form. Om du inte brukar träna kan du börja med promenader, för att sedan lägga in powerwalking. Om du redan brukar träna är det smart att skapa ett särskilt mål, som att jogga Tjejmilen på en timme eller delta i Vasaloppet 2022. Även som nybörjare är det klokt att sätta mål att arbeta mot. För många är 10 000 steg om dagen ett bra mål att arbeta mot. Sedan att lyckas jogga fem kilometer eller delta i intensivare träningspass på gymmet. Med bra mål och härliga träningskläder har du avklarat de först stegen för att lyckas komma i form.